Haar.png

Haar

Haar dat verloren is gegaan, zal niet terugkomen door de PRP-behandeling, echter, uw hoofdhuid en de conditie van de haarzakjes zullen aanzienlijk verbeteren door de verbeterde doorbloeding. Dit houdt in dat beschadigd haar of dun poppenhaar beter zal groeien. Bovendien bindt de PRP-behandeling de strijd tegen erfelijk bepaalde haaruitval.

U dient zich wel te realiseren dat een PRP-behandeling niet eenmalig zal zijn, het is een soort onderhouds-behandeling, dus zal het regelmatig nodig zijn om de conditie van de behandelde gebieden op peil te houden. Doorgaans komt dat neer op 3 of 4 x in het eerste jaar, dan slechts 2 x per jaar voor zolang dat wenselijk is. Om blijvend resultaat te hebben, is een enkele behandeling helaas niet effectief.

De kosten van een PRP-behandeling

  • € 795 voor de pre haartransplantatie behandeling
  • € 1495 voor 3 behandelingen

Voor gezonde mannen en vrouwen die lijden aan Alopecia Androgenetica, haaruitval en/of –verlies, is de behandeling zinvol. Voor mensen die lijden aan een huidziekte, huidkanker, leverziekte, stollingsstoornissen of anderszins chronische bloedziekten, heeft de PRP-behandeling geen zin. Uw arts zal u hierover uitgebreid voorlichten en eventueel een andere behandeling adviseren.

HAAR BEHANDELING

Haargroei Stimulatie - Platelet Rich Plasma (PRP)

Stimuleert uw haargroei op een natuurlijke wijze.

Een andere techniek om haaruitval te bestrijden is het lichaamseigen bloedplasma te injecteren in de hoofdhuid. Dit gaat als volgt in zijn werk:

De arts neemt bloed af en gaat dit vervolgens centrifugeren zodat het plasma met de bloedplaatjes wordt gescheiden van andere bloedcellen.

Het verzamelde plasma, PRP, wordt vervolgens door middel van een super dun naaldje in de hoofdhuid geinjecteerd, waardoor de groeifactoren hun werk kunnen doen en de haargroei en huid positief gaan stimuleren. Dit wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren

De PRP-behandeling kan worden toegepast in o.a. de volgende situaties:

  • Haaruitval
  • Voor of na de haartransplantatie
  • Een verzwakte of ongezonde huid vitaliseren
  • Versnelde wondgenezing
Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure
Footer-logo

Contact

Amsterdam Aesthetics
Meerlandenweg 57,
1187 ZR Amstelveen
020 – 85 40 289
info@amsterdamaesthetics.com

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by Online Forces.

Call Now Button