Teosyal-injectables

Injectables

Een neuscorrectie met fillers neemt maximaal 30 minuten in beslag en wordt uitgevoerd met Hyaluronzuur fillers. Met hulp van een heel fijne naald spuit de cosmetisch arts de vloeistof voorzichtig in. Van de injecties zult u geen last hebben.

Een neuscorrectie met fillers is een behandeling met weinig risico’s. Een Hyaluronzuur filler is een volledig biologisch afbreekbaar middel. Neuscorrectie met fillers een filler is een veilige manier voor uw neuscorrectie.

Het resultaat van een neuscorrectie met fillers is direct zichtbaar en houdt gemiddeld 8 tot 24 maanden aan. De langdurigheid van de correctie is afhankelijk van de correctie.

Gebruik uw Silver, Gold of Exclusive card om de filler behandeling met korting aan te kopen!

injectables

Neuscorrectie met fillers

Neuscorrectie zonder operatie

Bent u niet helemaal tevreden met uw neus? Het kan zijn dat u niet tevreden bent over de stand of vorm van uw neus. Gelukkig is er nu een eenvoudige behandeling voor uw neuscorrectie. Het corrigeren van de neus met fillers is een effectieve en pijnloze behandeling!

Neus corrigeren met fillers

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we eerst uitgebreid wat uw wensen zijn en wat het doel wordt van de behandeling. De behandeling bestaat uit het injecteren van Hyaluronzuur fillers in de gebieden van de neus die u aangepast wilt zien.

Door het gebruik van een kleine hoeveelheid filler kan de arts de vorm van uw neus verbeteren. Door bijvoorbeeld de neuspunt iets te liften of de neusbrug rechter te maken ziet uw neus er direct mooier uit. Zo kan er met minimale moeite een prachtig resultaat behaald worden!

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure
Footer-logo

Contact

Amsterdam Aesthetics
Meerlandenweg 57,
1187 ZR Amstelveen
020 – 85 40 289
info@amsterdamaesthetics.com

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by Online Forces.

Call Now Button