Lichaam.png

Lichaam

De Body-Jet is een liposuctietechniek waarbij onder druk via een spoel/zuigbuis van 3,5 mm, de tumescente vloeistof wordt ingebracht en tegelijkertijd wordt afgezogen.

De geïnjecteerde vloeistof sproeit daarbij het vetweefsel los, terwijl vaten en andere structuren intact blijven.

De combinatie van de Body-Jet WaterJet Assisted Liposuction (WAL) met de LipoCollector en/of FillerCollector maakt het mogelijk om snel en veilig grotere volumes vetweefsel te oogsten om vervolgens tijdens dezelfde operatie dit weefsel direct te gebruiken voor cosmetische correcties, daarbij hoeft het geoogste vetweefsel niet meer te worden gecentrifugeerd.

Het vetweefsel kan ondermeer worden gebruikt voor opvulling in het gezicht, de borsten, de billen en andere plekken waar het gewenst is.

LICHAAMSBEHANDELING

Liposuctie

Brengt het lichaam weer terug in balans!

De nieuwste innovatie op het gebied van liposuctie heet Body Jet Evo, en wij van Amsterdam Aesthetics beschikken hierover. Was het voorheen gewoonte om het eigen lichaamsvet af te zuigen door middel van lange canules in het ‘vetgedeelte’ in te brengen en dat rigoureus weg te zuigen. Een pijnlijke procedure die niet altijd het gewenste resultaat brengt.

Door gebruik te maken van de hypermoderne Body Jet Evo kan de liposuctie sneller en beter worden uitgevoerd. De body jet maakt gebruik van een water jet die tegelijkertijd het lichaamsvet losweekt en verwijdert. De chirurg kan de kracht en watertoevoer zelf reguleren, waardoor de efficientie veel hoger ligt dan bij de traditionele liposuctie.

Deze nieuwe procedure is effectief en veilig, zodat de patient veel sneller herstelt van de ingreep. Bovendien wordt de zwelling geminimaliseerd, er kan met verhoogde precisie worden gewerkt en het tijdsbestek van de gehele procedure wordt mede daardoor behoorlijk ingekort. Door de kracht van het water kan het lichaam geherstructureerd en mooier gevormd worden.

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure
Footer-logo

Contact

Amsterdam Aesthetics
Meerlandenweg 57,
1187 ZR Amstelveen
020 – 85 40 289
info@amsterdamaesthetics.com

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by Online Forces.

Call Now Button