Lichaam.png

Lichaam

Wanneer de chirurg ervoor gekozen heeft om u onder narcose te brengen, dan wordt u in één van onze partnerklinieken geholpen. Een bilversteviging is een poliklinische ingreep, hetgeen wil zeggen dat u dezelfde dag weer naar huis mag. Regelt u dus wel een chauffeur van te voren.

U wordt onder narcose gebracht en de chirurg maakt een incisie net naast de bilplooi zodat er nauwelijks iets te zien valt van het onvermijdelijke litteken. Na de incisie brengt de chirurg het implantaat in vlak onder de bilspier.

Dit is namelijk veiliger en resulteert in een korte herstelperiode en betere resultaten. Plaatsing onder de bilspier zorgt er bovendien voor dat er minder kapselvorming optreedt: een natuurlijke lichamelijk reactie wanneer er lichaamsvreemd materiaal wordt ingebracht. Het lichaam beschermt zichzelf als het ware. Zodra het sneetje is gehecht met oplosbare hechtingen is de ingreep klaar en krijgt u van de chirurg een lijst met instructies en aanwijzingen mee, die u nauwgezet dient op te volgen voor een mooi resultaat.

Er is niet of nauwelijks sprake van complicaties tijdens deze ingreep, maar toch, om het zekere voor het onzekere te nemen, zetten wij de mogelijke risico’s en complicaties op een rijte:

  • Nabloeding; dit kan snel worden verholpen.
  • Infectie; valt snel en goed te behandelen.
  • Kapselvorming; is niet echt een complicatie maar kan enige overlast bezorgen, die ook weer snel door de chirurg kan worden weggenomen.
  • Verharding van de plooirand; ook dat valt te corrigeren en zal uiteindelijk verdwijnen.
  • Rood litteken; uw chirurg of arts kan eventueel een speciale crème voorschrijven om het litteken te verzachten.

Reken op een herstelperiode van een kleine week, tijdens welke u zich echt aan de voorschriften van de chirurg dient te houden Doe vooral even rustig aan en blijf voorlopig met uw handen van uw nieuwe billen af. Laat ook niet toe dat anderen uw billen betasten of anderszins aanraken. Wanneer u gaat zitten, probeert u dan als een kaarsje rechtop te zitten zodat uw bilhuid geen vreemde vormen kan gaan aannemen.

Na één week zien wij graag terug voor controle en als alles naar wens is, dan zien wij u daarna nog twee of drie keer terug om het eindresultaat te evalueren.

LICHAAMSBEHANDELING

Brazilian Butt Lift (BBL)

Voor mooie, ronde en strakke billen!

Het lijkt simpel genoeg, de meeste klinieken werken uitsluitend met implantaten daar waar het gaat om versteviging of vergroting van de bilpartij, echter Amsterdam Aesthetics beschikt over de BodyJet EVO liposuctie en Lipofilling machine waardoor we de 2 behandelingen kunnen combineren.

Dr. Costenco's Special Butt Lift

Bij Amsterdam Aesthetics hebben we een unieke combinatie om de perfecte billen voor u te creëren. Dr. Costenco is de enige plastisch chirurg in Nederland die deze speciale bilimplantaat procedure kan combineren met een BodyJet Evo lipofilling behandeling, zodat u de perfecte billen krijgt.

Bilvergroting met eigen vet

Het grote voordeel van de BodyJet is dat onze chirurgen met uw eigen overtollig lichaamsvet aan het werk gaan, waardoor er geen implantaten meer nodig zijn om uw achterkant te verfraaien.

De BodyJet zuigt uw overtollige vet weg, bijvoorbeeld van het dijen- of buikgebied en onze chirurgen injecteren vervolgens uw eigen lichaamsvet in uw bilpartij zodat uw lichaam geen problemen krijgt met afstoting of acceptatie van een implantaat. Prettige bijkomstigheid is dan ook dat uw lichaam wordt gestyleerd daar waar het vet u eigenlijk in de weg zat.

Bilvergroting met implantaten

Mocht u besluiten om met implantaten verder door het leven te gaan, dan krijgt u voorbeelden te zien van de diverse modellen die kunnen worden gebruikt. Amsterdam Aesthetics werkt uitsluitend met POLYTECH implantaten. Het natuurlijk aanvoelende implantaat zorgt ervoor dat u dikkere en stevigere billen krijgt. Afhankelijk van de elasticiteit van en de spiermassa in de billen kiest de arts voor het soort implantaat. Indien u er voor kiest de ingreep te ondergaan, dan krijgt u van de arts de voorbereidende instructies mee.

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure
Footer-logo

Contact

Amsterdam Aesthetics
Meerlandenweg 57,
1187 ZR Amstelveen
020 – 85 40 289
info@amsterdamaesthetics.com

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by Online Forces.

Call Now Button