Lichaam.png

Lichaam

Tijdens het eerste gesprek gaat onze chirurg met u uitgebreid de historie van uw overwegingen bespreken.

U moet er tenslotte voor de volle 100% achter staan en u niet laten leiden door wat anderen u eventueel opdringen of aanpraten. Nadat is vastgesteld wat u precies wil en welke oplossing voor u het meest geschikt is, zal de chirurg met u diverse technieken, methodieken en de gehele behandelprocedure doornemen, zoals bij voorbeeld, vergroting door middel van  lichaamseigen vet (lipo filling) of te kiezen voor een prothese.

Vervolgens wordt u gewezen op mogelijke complicaties en risico’s, zodat u nog eens goed kunt bekijken of een medisch ingrijpen, echt is wat u wil. U kunt vragen verwachten over uw algehele gezondheidssituatie,  alcohol-, tabaks-, medicijngebruik, allergieën of eerdere medische ingrepen. De arts zal u na het gesprek   kort medisch onderzoeken zodat hij er van verzekerd is dat u lichamelijk in staat bent een ingreep te ondergaan, mocht u hebben besloten om in te gaan op één van de mogelijkheden.

In de meeste gevallen is het mogelijk om de kliniek dezelfde dag nog te verlaten. Er zijn wel enige consequenties verbonden aan de ingreep en nazorg ervan.

Vanzelfsprekend dient u met de grootste zorg om te gaan met uw lichaam. Zes weken lang mag u absoluut niet intensief sporten, niet zwaar tillen en geen zwaar werk verrichten. De borst kan in het begin een beetje  hard aanvoelen, dit komt doordat er zich om de prothese een laagje bindweefsel gaat vormen. Mocht dit na langere tijd nog steeds hard aanvoelen dan kan de chirurg dit bindweefsel door middel van een kleine ingreep verwijderen. Borstvoeding geven blijft in de meeste gevallen mogelijk.

Het steunverlenende verband draagt bij aan het algehele herstel van de bors. Na de operatie kan er wondvocht uit de wond komen. Om het wondvocht op de juiste manier af te voeren, worden twee dunne slangetjes (drains) ingebracht. Als er bijna geen vocht meer uit de wond komt, worden de slangetjes verwijderd. Meestal gebeurt dit de volgende ochtend.

Zeven dagen na de ingreep komt u terug voor controle ofwel bij de chirurg of onze verpleegkundige om de hechtingen en het verband te verwijderen. Vervolgcontroles vinden plaats in overleg met de chirurg.

Na enkele maanden heeft u een duidelijk beeld van hoe de borst er zal blijven uitzien.

Door de ingreep kan de borst en de tepel soms pijnlijk en gespannen aanvoelen; dit zal na enkele dagen geleidelijk aan minder worden. U kunt zelf bijdragen aan een voorspoedig herstel door zeker 6 weken:

• Absoluut geen zware dingen te tillen,
• Niet te gaan sporten en
• Vooral zo lang mogelijk de speciale bh dag en nacht te blijven dragen.

Aan elke operatie zijn risico’s verbonden. Er kunnen complicaties onststaan om wat voor redenen, of welke oorzaak dan ook. Complicaties zoals bijvoorbeeld een ontsteking of  soms een beetje nabloeden. Mocht u zich grote zorgen maken dan zijn wij heel goed bereikbaar om u met raad en daad bij te staan.

Aan een (vrijblijvend) consult zijn € 55,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op het totaal bedrag wanneer tot behandeling wordt overgegaan.

Voor de ‘borstvergrotingsprocedure’ hebben wij een scherp tarief gecreëerd om deze, vaak toch kostbare, ingreep voor meer mensen haalbaar te maken.

in onze hyper moderne privé kliniek in Amstelveen, wordt u geholpen door een van Europa’s meest vooraanstaande plastisch chirurgen met  Nederlandse BIG  registratie en RGS accreditatie. Bovendien zijn al onze chirurgen lid van ISAPS. www.isaps.com

Zo u dat wil, dan kunt u  al binnen 1 maand na het consult worden geopereerd.

Bij dit speciale tarief van € 3.499,- -zit het volgende inbegrepen:
• Consult met de plastisch chirurg in onze kliniek in Amstelveen
• Ronde implantaten met levenslange garantie ( meerprijs anatomische druppel implantaten)
• De operatie met volledige narcose en nazorg

LICHAAMSBEHANDELING

Borstvergroting

Voor stevige, grotere en vollere borsten!

Voor veel vrouwen vormt het hebben van te kleine of ongelijke borsten vaak een enorm psychisch probleem. Sommigen voelen zich erg onzeker of minder dan andere ‘welgevulde’ vrouwen, waardoor veel vrouwen lijden onder een minder plezierige sociale interactie met de medemens.

Heeft u wel eens met de gedachte gespeeld om in uw situatie verandering aan te brengen, dan hebben wij voor u de perfecte oplossingen klaar liggen. Elk geval is anders, daarom zou u het allerbeste een afspraak kunnen maken bij ons in de kliniek om met een van onze hoog gekwalificeerde en bijzonder ervaren chirurgen te komen praten. Zij kunnen u diverse mogelijkheden en oplossingen aanreiken zodat u binnen de korste keren weer vol zelfvertouwen in de spiegel kunt kijken en u zich nooit meer onzeker hoeft te voelen in gezelschap.

De ingreep en behandeling

Uw borstvergroting gebeurt onder algehele anesthesie (narcose) en duurt ongeveer een uur. De chirurg maakt een incisie in de plooi onder uw borst en zal daarna de prothese plaatsen onder de borstklier/borstspier. Daarna wordt de incisie gehecht en de borst verpakt in een steunverlenend verband en krijgt u een speciale (sport) BH aangemeten, die u een hele week, dag en nacht, dient te dragen.

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure
Footer-logo

Contact

Amsterdam Aesthetics
Meerlandenweg 57,
1187 ZR Amstelveen
020 – 85 40 289
info@amsterdamaesthetics.com

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by Online Forces.

Call Now Button