Lichaam.png

Lichaam

De aanzienlijke gewichtsvermindering wordt bereikt door de unieke en gepatenteerde B-lite medische siliconengel. Deze siliconengel bestaat enerzijds uit inerte, holle, borosilicaat microsferen in combinatie met de bewezen gecroslinkte siliconengel van POLYTECH.

De borosilicaat microsferen worden al jaren lang toegepast door de NASA (USA) als een lichtgewicht maar toch robuuste vuloplossing (zoals o.a. de vleugels en de warmteschilden van de Space shuttle). Deze met steriele lucht gevulde microsferen worden tevens al jaren in talrijke klinische settingen toegepast. Daarnaast zijn deze microsferen permanent gefixeerd/gebonden aan de omringende cohesieve Medical Grade siliconengel.

Zelfs in het onwaarschijnlijke geval van scheuren, zijn de microsferen zo sterk gebonden aan de gel dat ze niet kunnen losraken! Bovendien hebben de microsferen allemaal een grootte van minimaal 30 micron, zodat ze niet gefagocyteerd kunnen worden, dus opname in het lymfevaatstelsel is uitgesloten.

B-lite protheses hebben dus een uitzonderlijk hoog veiligheidsprofiel en bieden bovenal minder gewicht en daarmee voor een natuurlijke uitstraling.

De met steriele lucht gevulde capsules zijn permanent gebonden aan de gecroslinkte siliconengel van POLYTECH. Uiteraard zijn deze microsferen uitgebreid onderzocht in strenge preklinische test ( biologische, mechanische en chemische test) en valideringsfasen, uitgevoerd door toonaangevende laboratoria. Zo zijn deze microsferen bestand tegen extreme warmte en druk (> 13 atmosfeer). Dit betekent in de praktijk dat een ieder die B-lite protheses draagt, zonder enig probleem kan vliegen of duiken. Zoals reeds eerder vermeld is borosilicaat het ultieme biomateriaal, bestand tegen beschadiging, zwelling of lekken.

De ontwikkeling van de B-lite prothese is inmiddels al meer dan 10 jaar geleden gestart: Door samenwerking van een team van plastisch chirurgen, chemici, biologen, wetenschappers en ingenieurs is er een revolutie teweeg gebracht in de wereld van borstvergroting en borstreconstructie. Alle vormen van de B-lite protheses zijn inmiddels volledig CE gemarkeerd.

Alle borstimplantaten zijn samengesteld uit een buitenkant (envelop) en een vulmiddel. De buitenkant, envelop is eigenlijk altijd van siliconen materiaal gemaakt. Het vulmiddel is in traditionele, standaard implantaten, siliconengel of een zoutwater oplossing.

De B-lite protheses bestaan uit een unieke combinatie van siliconengel vermengt met steriele lucht gevulde microsferen. Deze met lucht gevulde microsferen (NASA technologie) maken ieder implantaat 30% lichter! De gel in de B-lite prothese is door en door getest en heeft een uitstekend veiligheidsprofiel (NASA/USA en POLYTECH Duitsland). B-lite protheses bieden aanzienlijk minder gewicht en een natuurlijk uiterlijk en gevoel voor iedere vouw.

 

Alle B-lite protheses hebben een witte, zachte uitstraling. Deze witte kleur ontstaat door het optische effect van de met lucht gevulde microsferen (vergelijk dit met een zeepbel. Één zeepbel is doorzichtig, maar een groep bij elkaar, zoals in bad, worden wit). Als u de keuze heeft om een B-lite vast te houden, doe dat dan ook zeker en ook uw patiënten zullen het verschil voelen en ervaren. B-lite protheses zijn er in verschillende vormen, maten en structuren om u tegemoet te komen bij de keuze van het juiste implantaat voor iedere patiënt. Zo kunt u kiezen uit ronde of anatomisch gevormde implantaten, glad of getextureerd, maar uiteraard allemaal met de premium kwaliteit van POLYTECH uit Duitsland!

Door te kiezen voor het eerste en enige lichtgewicht borstimplantaat, verminderen deze zuiver witte B-lite implantaten de zwaartekracht op het zachte omliggende borstweefsel! Daardoor behouden uw borsten op de lange termijn beter hun vorm en stevigheid. Bovendien zult u na een operatie met B-lite implantaten sneller herstellen!

Door het lichte gewicht van de B-lite borstprothese is er minder druk op het litteken en daarnaast worden de omliggende bloedvaten minder snel dicht gedrukt, zodat de doorbloeding verbetert; minder pijn en sneller herstel!

De borst is een relatief onstabiel, niet ondersteund en dynamisch orgaan. Het heeft geen eigen ondersteuningsmechanismen voor het gewicht, zoals spieren of botten. Bovendien ondervindt het borstweefsel grote veranderingen gedurende het leven van een vrouw; zwangerschap, borstvoeding, gewichtsveranderingen, lichaamsbeweging enz., wat kan leiden tot volumeverlies en/of verslapping.

Verhoogd gewicht is gelijk aan een grotere werking van de zwaartekracht, die de stress en spanning op de borst en het omliggende weefsel verhoogt. Dit kan uiteindelijk leiden tot verslapping en rug- en/of nekpijn veroorzaken. De borstbeweging tijdens activiteit verergert het effect van gewicht dat ongemak kan veroorzaken en de stress en spanning op het borstweefsel kan verhogen. 

De weefsels die de borst vormen (klierweefsel en vetweefsel) verliezen in de loop van de tijd hun elasticiteit en veerkracht, waardoor ze in toenemende mate vatbaar worden door de meedogenloze zwaartekracht. Meer gewicht van een borstprothese resulteert in meer uitrekking van de borst en uiteindelijk tot meer verslapping (ptosis). De gewichtsbesparing van de B-lite prothese vermindert deze stress op de borsten direct, waardoor het comfort van de patiënt verbetert, vooral ook bij sport- en vrijetijdsactiviteiten.

Vergelijk de werking van de B-lite prothese met een metalen veer. Hoe vaker je een veer uitrekt en hoe langer dit duurt, hoe minder goed hij in zijn oorspronkelijke vorm zal terugkomen. Anders gezegd: Hoe minder gewicht van de prothese, hoe minder de borst zal gaan hangen! Kies voor licht, kies voor B-lite.

De B-lite implantaten hebben inmiddels al meer dan 10 jaar R & D achter de rug en zijn ontwikkeld door een team van artsen, wetenschappers en ingenieurs. Alle materialen die worden gebruikt bij de productie van B-lite implantaten met CE markering zijn goed gedocumenteerd, veilig, inert, biocompatibel en hebben een lange geschiedenis van gebruik in de geneeskunde. B-lite implantaten worden vervaardigd in Duitsland door POLYTECH, één van de grootste producenten en marktleiders van borstimplantaten wereldwijd met meer dan 30 jaar ervaring. Daarnaast zijn er inmiddels meer dan 5.000 patiënten met B-lite behandeld.

Wat zijn de B-lite microsferen?
B-lite microsferen zijn met steriele lucht gevulde ronde capsules. Ze zijn erg sterk (>13 atmosfeer, hitte bestendig) en daarbij ook nog eens extreem licht en stabiel.

Zijn microsferen veilig en wat is hun toepassingsgebied?
Ja, microsferen zijn bijzonder veilig en worden veelvuldig toegepast in o.a. medische toepassingen en cosmetica. Zo worden microsferen al jaren lang toegepast in de tandheelkunde, orthopedie, urologie enz. De microsferen in de B-lite protheses zijn permanent gebonden aan de cohesieve siliconengel en hun binding blijft intact, zelfs in het onwaarschijnlijke geval als het implantaat mocht scheuren. De microsferen veranderen niet in grootte of vorm als gevolg van verandering van temperatuur of drukverschillen. Een ieder kan dus gewoon vliegen, duiken of bergbeklimmen.

POLYTECH is samen met G & G Biotechnology de trotse ontwikkelaar en producent van de B-lite, ’s werelds eerste en enige lichtgewicht borstimplantaten. Onze implantaten zijn ontworpen met het oog op uw comfort en veiligheid en worden u aangeboden na meer dan 10 jaar te hebben besteed aan onderzoek, ontwikkeling en uitgebreide testen.

B-lite implantaten maken gebruik van meer dan 60 jaar evolutie van de borstimplantaattechnologie met als extra belangrijk kenmerk: MINDER GEWICHT!

Ons bedrijf voldoet aan de strengste internationale goedkeuringen en normen en onze implantaten worden geproduceerd in een gecertificeerde fabriek van wereldklasse in Duitsland met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van borstimplantaten. We hebben vertrouwen in het ontwerp, de veiligheid en de duurzaamheid van onze B-lite implantaten en daarom bieden wij u graag gemoedsrust met de levenslange B-lite garantie.

Borstimplantaten

B-lite Prothese

's Werelds eerste en enige lichtgewicht borstimplantaat!

Borstprotheses hebben allen een bepaald gewicht die continu aan ons eigen borstweefsel blijven trekken (zwaartekracht) gedurende ons leven. Tevens worden deze krachten op ons borstweefsel extra versterkt als wij bewegen; sporten, wandelen, traplopen enz. Daarom zijn de B-lite protheses ontwikkeld om de beperkingen van traditionele borstimplantaten te overwinnen, door de zwaartekrachtstress drastisch te verminderen met wel 30%!

In de B-lite prothese wordt baanbrekende en innovatieve technologie toegepast om zodoende een aanzienlijk lichter implantaat te creëren, zonder dat de chirurg zijn techniek hoeft te veranderen.

30% lichter dan traditionele borstimplantaten

De B-lite protheses zijn tot wel 30% lichter dan traditionele borstimplantaten, waarbij B-lite bekende materialen combineert die inmiddels klinisch bewezen zijn en de vrouw het gevoel geven van zekerheid en kracht, zonder last van extra gewicht.

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure
Footer-logo

Contact

Amsterdam Aesthetics
Meerlandenweg 57,
1187 ZR Amstelveen
020 – 85 40 289
info@amsterdamaesthetics.com

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by Online Forces.

Call Now Button