Gezicht.png

Gelaat

Een wenkbrauwlift wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren. Na de wenkbrauwlift kunt u wat last hebben van hoofdpijn en een trekkend gevoel ervaren, Ook kan er sprake zijn van een zwelling.
Om dit tegen te gaan kunt u 3x per dag koelen met koude compressen. Doe dit niet langer dan 10 minuten per keer.

Na 5 tot 7 dagen zal uw plastisch chirurg u graag terug zien om de hechtingen te verwijderen en het behandelde gebied te controleren. Wij adviseren u om na deingreep enkele dagen rustig aan te doen en ervoor te zorgen dat er geen druk op uw voorhoofd ontstaat. Over het algemeen kunt u na een paar dagen weer gewoon aan het werk. Na het verwijderen van de hechtingen kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Voor een goed herstel dient u uw litteken tegen uv-straling te beschermen. Het is raadzaam om het litteken met een littekencrème in te smeren. Laat u zich hierover informeren door uw behandelend arts.

Gelaatsbehandeling

Wenkbrauwlift

Geeft een frisse een jonge uitstraling!

Soms is een ooglidcorrectie niet de juiste oplossing om de vermoeide of nors ogende blik te corrigeren. Een wenkbrauwlift kan dan een goed alternatief zijn om toch het beoogde resultaat te creëren.

In sommige gevallen komt het voor dat de wenkbrauwen te zwaar wegen op de oogleden. Hierdoor kunt u zich vermoeid gaan voelen en zelfs hoofdpijn krijgen omdat u onbewust uw wenkbrauwen aan het optrekken bent om uw ogen te ontlasten. Dan is een wenkbrauwlift al dan niet in combinatie een goede behandeling om deze klachten tegen te gaan. Deze ingreep kan op verschillende manieren worden uitgevoerd.

De externe wenkbrauwlift

De chirurg maakt een kleine incisie boven de wenkbrauw of bij de slapen (temporalis) en neemt de overtollige huid weg om zo de wenkbrauwen te liften. De littekens zijn bijna niet zichtbaar.

De interne wenkbrauwlift

De chirurg lift de wenkbrauw van binnenuit; deze ingreep voeren wij alleen uit in een combinatie met een ooglidcorrectie.

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure
Footer-logo

Contact

Amsterdam Aesthetics
Meerlandenweg 57,
1187 ZR Amstelveen
020 – 85 40 289
info@amsterdamaesthetics.com

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by Online Forces.

Call Now Button