Teosyal-injectables

Injectables

TEOSYAL Redensity II geeft het traangootje onder de ogen plaatselijk wat meer volume, zodat men weer een frisse en energieke uitstraling creëert. Het bestaat uit hyaluronzuur,anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en amino zuren. Dit complex zorgt voor een betere huidconditie, waardoor de traangootjes, donkere kringen en wallen onder de ogen verminderen.

De prijs van de TEOSYAL Redensity II is € 600,00 per ML. Prijs is afhankelijk van de mate van het volumeverlies.

Gebruik uw Silver, Gold of Exclusive card om de filler behandeling met korting aan te kopen!

injectables

Traangoot Fillers

De oplossing voor wallen en donkere kringen!

Door veroudering kan het volume onder de ogen afnemen. Hierdoor kunnen wallen ontstaan die zorgen voor een vermoeid uiterlijk. TEOSYAL heeft een ideale injectable voor het creëren van volume onder de ogen, namelijk Redensity II. Deze injectable is de eerste en de enige injectable ter wereld die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling onder de ogen. Dit gebied is zeer delicaat en kent een moeilijke anatomie voor een injectable. Een filler met specifieke eigenschappen is wat nodig is om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen.

TEOSYAL Redensity II

Teosyal Redensity II is een biologisch afbreekbare, niet-permanente filler en geeft een perfect volume resultaat. Deze filler bestaat bovendien uit anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren wat zorgt voor een betere huidconditie, waardoor de donkere kringen onder de ogen verminderen.

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure
Footer-logo

Contact

Amsterdam Aesthetics
Meerlandenweg 57,
1187 ZR Amstelveen
020 – 85 40 289
info@amsterdamaesthetics.com

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by Online Forces.

Call Now Button