Gezicht.png

Gelaat

GELAATSBEHANDELING

Micro Needling

Voor een gezonde en stralende huid!

Microneedling behandeling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen voor een gezonde, frisse en stralende huid.

Onze huid krijgt gedurende ons leven erg veel te verduren, waardoor in veel gevallen er sneller verouderende factoren aan het werk gaan. Ook door intens zonnebaden, zonnebanken, werken in een chemische omgeving, zwangerschappen, en genetische bepaling moet men soms leven met een slappe huid, een dikke huid, een vlekkerige huid, beschadigde huid of een huid met een aandoening zoals psoriasis; in zulke gevallen zouden wij u kunnen behandelen met de Dermapen 4 om de huid een krachtige verjongingsstoot te geven.

Micro Needling behandeling met de Dermapen 4

De Dermapen 4 wordt snel over de huid heen en weer bewogen. De techniek werkt met tal van minuscule naaldjes, die pulserend kleine kanaaltjes in je huid maken. Doordat bloedvaatjes (groeifactoren) worden aangeprikt, komen er bloedplaatjes vrij, waardoor je huid op een natuurlijke manier wordt geactiveerd. Zo komt het natuurlijke herstelproces van de huid op gang.

Resultaten variëren per persoon, daar niet ieders huid dezelfde samenstelling heeft. Onze artsen zullen u uitgebreid voorlichten over welke methode het meest geschikt is voor uw huid.

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure
Footer-logo

Contact

Amsterdam Aesthetics
Meerlandenweg 57,
1187 ZR Amstelveen
020 – 85 40 289
info@amsterdamaesthetics.com

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by Online Forces.

Call Now Button