Lichaam.png

Prijslijst

Amsterdam Aesthetics behoudt zich het recht voor genoemde tarieven op enig moment te wijzigen. Bevestigde tarieven voor overeengekomen behandelingen zijn van prijswijzigingen uitgesloten.

Wij hebben regelmatig exclusieve acties en aanbiedingen voor verschillende behandelingen. Neem hier een kijkje om te zien welke acties en aanbiedingen wij momenteel hebben.

Volg ons op of en blijf op de hoogte van alle exclusieve acties en aanbiedingen.

Wij hebben drie verschillende ‘’levels’’ die garant staan voor interessante kortingen, toegangskaarten voor leuke evenementen, gratis goodies en u spaart voor gratis behandelingen en of hoge kortingen elke keer als u een bezoek heeft gebracht aan onze kliniek!

U kunt u hier aanmelden voor onze Membercard.

Wilt u persoonlijk advies om er achter te komen welke behandeling het gewenste resultaat oplevert? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. 

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Of heeft u speciale wensen? Bel ons dan op. We denken graag met u mee. U kunt ons bereiken van maandag t/m zondag vanaf 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s middags op 020 – 85 40 289.

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by