Teosyal-injectables

Injectables

De Teosyal®RHA injectables bezitten de essentiële eigenschappen die nodig zijn voor een dynamische gel. Zo is de gel veerkrachtig. Het heeft dus het vermogen zich aan de bewegingen van het weefsel aan te passen. Tegelijkertijd heeft de gel voldoende kracht om weer terug te keren in de oorspronkelijke vorm. Deze combinatie maakt de Teosyal®RHA injectable uniek! Geen andere filler bezit deze eigenschappen.

De Teosyal®RHA lijn vult beter dan iedere andere filler en het resultaat blijft langer zichtbaar.

Gebruik uw Silver, Gold of Exclusive card om de filler behandeling met korting aan te kopen!

injectables

Voor huidverbetering en meer volume!

Welkom in het tijdperk van dynamische fillers

Wij presenteren u: De Teosyal®RHA range! RHA staat voor Resilient Hyaluronic Acid (veerkrachtig hyaluronzuur). De eerste en enige injectable dat rekening houdt met de mimiek van het gezicht. Eén van de uitgangspunten voor deze revolutionaire ontwikkeling is de wens van de consument. Een natuurlijk resultaat is voor 98% van hen immers fundamenteel. Uitgeroepen tot: Best Dermal Filler van 2017 tijdens de anti aging awards.

Statisch is een foto, dynamisch is het echte leven!

De gel van de nieuwe premium Teosyal® productlijn, houdt volledig rekening met de dynamiek van het gezicht. Daar waar de klassieke fillers meer statische eigenschappen hebben, buigt de RHA lijn van Teosyal® mee met de dynamiek van het gezicht. Dit zorgt ervoor dat de filler langer zichtbaar blijft en er een veel natuurlijker resultaat gecreëerd wordt

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by