Gezicht.png

Gelaat

Gedurende een aantal weken tijdens het genezingsproces zal uw gezicht er misschien wat vreemd voor u uitzien. Naarmate de zwellingen en kneuzingen verdwijnen, krijgt u beter zicht op uw meer jeugdig gezicht. Omdat het genezingsproces geleidelijk aan gaat, zult u een aantal weken moeten wachten om een goed beeld te krijgen van uw definitieve “nieuwe look”. Kleine veranderingen kunnen nog optreden gedurende de maanden na uw lift. De meeste patiënten zijn tevreden met het resultaat, vooral als hun verwachtingen realistisch zijn.

Patiënten die op het moment van een operatie roken, worden blootgesteld aan een grotere risico’s dan niet rokers en kunnen sneller complicaties ervaren,  zoals het afsterven van de huid en slechtere wondgenezing. Mensen die worden blootgesteld aan meeroken, lopen mogelijk ook een verhoogd risico op soortgelijke complicaties.

Verder kan roken een negatief effect hebben op de anesthesie en heeft het eventueel een verhoogd risico als gevolg. Mensen zonder blootstelling aan tabaksrook of nicotine bevattende producten lopen een aanzienlijk lager risico op dergelijke complicaties. Het is belangrijk minimaal twee weken voor de operatie niet te roken en dit vol te houden gedurende het gehele herstelproces.

Zoals na iedere chirurgische ingreep heeft het lichaam tijd nodig om te herstellen. Het behandelde gebied zal in eerste instantie blauw, beurs en gezwollen zijn. Ook kunnen de littekens direct na de lift rood van kleur en opgezet zijn. Daar moet u niet van schrikken, dat is een natuurlijke reactie van het lichaam. Zwellingen en bloeduitstortingen verergeren de eerste drie dagen na de ingreep meestal en nemen daarna weer langzaam af.

De huid zal enkele weken hard aanvoelen. Dit heeft te maken met het verkleven van de weefsellagen en littekenvorming. Soms is de huid ook meer of minder gevoelig. Dit is een normale reactie op de operatie en zal geleidelijk verdwijnen. De hechtingen lossen vanzelf op en zwellingen en bloeduitstortingen trekken langzaam weg.

U kunt bij ons een uitmuntende litteken crème met factor 50 kopen en die dagelijks aanbrengen voor een perfect herstel van de littekens.

Risico’s en complicaties S-lift, MACS-lift en Face-lift

Het is belangrijk dat u zich realiseert dat iedere chirurgische ingreep risico’s en complicaties met zich mee kan brengen. Bij plastisch chirurgische ingrepen gaat het meestal om gezonde mensen die een lager risico lopen op complicaties. Door goede voorlichting, een volledige anamnese (het opnemen van uw ziektegeschiedenis zoals: medicijngebruik, eventuele problemen bij eerdere operaties, allergieën, etc.) en onze professionele werkwijze brengen wij deze risico’s terug tot een absoluut minimum.

Een MACS-lift is een veel uitgevoerde operatie. In de handen van onze internationaal gelauwerde top-chirurgen is het risico op complicaties nihil. Houd u er wel rekening mee, dat elke ingreep risico’s met zich meebrengt. U kunt helpen bepaalde risico’s te verkleinen door de instructies die u heeft meegekregen van onze plastisch chirurg,  voorafgaand aan uw S-, MACS- of face-lift goed op te volgen.

Enkele mogelijke complicaties van een MACS- en of Face-lift  kunnen zijn:

• Hematoomvorming een inwendige bloeding waarbij het bloed tussen de omliggende weefsels terecht komt. Wanneer dit onder de huid plaatsvindt, veroorzaakt het een blauwe plek.
• Verdovings problemen,
• Nabloeding en zwellingen
• Infectiegevaar
• Tijdelijk gevoelsverandering
• Slechte littekens
• Schade aan onderliggende structuren
• Onbevredigend esthetisch resultaat

De drie verschillende face lifts hebben bijna dezelfde nazorg nodig, met het verschil dat bij de MACS lift en FACE-hals lift er drains worden geplaatst om wondvocht uit de wond te laten vloeien om zo zwellingen te voorkomen.

U mag pas naar huis als de plastisch chirurg het verantwoord vindt. In overleg met de arts of verpleegkundige maakt u meteen een afspraak voor de eerste controle in de kliniek.

Thuis mag u wat eten, maar neem licht verteerbaar voedsel zoals water, thee en beschuit. Probeer daarbij misselijkheid en braken te voorkomen. Dit verkleint de kans op nabloedingen en/of stuwing van de wond. Daarbij is het verstandig om na de ingreep regelmatig te drinken. Neem bijvoorbeeld ieder uur een glas water.

GELAATSBEHANDELING

Facelift

Voor een jong en rimpelvrij gezicht!

Er zijn diverse ingrepen om het gezicht weer te verjongen en uw gezicht er 10 jaar jonger te laten uitzien met een natuurlijk ogend resultaat.

Facelift varianten

De facelift kent een aantal verschillende varianten; hieronder kunt u informatie krijgen vanaf een relatief kleine ingreep tot aan een uitgebreide ingreep.

  • S-lift: Bij een S-lift wordt er een incisie in de vorm van een S gecreëerd en wordt alleen de huid bij de wangpartij gelift (ook wel minilift genoemd). Het spierweefsel onder de huid wordt niet meegenomen, vandaar dat er vaker wordt gekozen voor een MACS lift.
  • MACS-lift: Bij een MACS-lift (Minimal Access Cranial Suspension lift) wordt via dezelfde incisie niet alleen de de huid van de wangpartij maar ook het onderliggende steunweefsel (SMAS) meegenomen en gelift.
  • Face-halslift: Bij een face-halslift wordt via een verlengde incisie achter het oor niet alleen de de huid van de wang en het onderliggende steunweefsel (SMAS) maar tevens ook een lifting van de hals uitgevoerd.
Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by