Teosyal-injectables

Injectables

Elk lichaam reageert anders op injecties met Botuline. Het kan gebeuren dat er hoofdpijn optreedt na de behandeling, of dat er een allergische reactie (rode of gezwollen huidplekjes) optreedt. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal redelijk snel.

Ook kan er een adertje worden geraakt, waardoor er een bloeduitstorting ontstaat, maar ook dat trekt na enkele dagen weer weg. Het kleine bultje dat is ontstaan na de injectie, is ook met een dag helemaal verdwenen.

Een groter risico is echter dat, tussen en/of rondom de ogen, er soms een spiertje wordt geraakt waardoor de wenkbrauwen naar beneden zakken, of dat de oogleden gaan hangen. Dat rekt niet zomaar weg, maar heeft wat meer tijd nodig.

Direct na de Botox-behandeling doet u er goed aan om de geïnjecteerde spieren zo veel mogelijk te activeren Indien u Botox in uw gezicht, hals of nek heeft toegediend gekregen, houd dan uw hoofd zeker een halve dag rechtop; niet gaan liggen of onderuit zitten, niets masseren en niet voorover buigen. De Botox wordt dan beter door de spieren opgenomen, rimpels verdwijnen sneller, hoofdpijn trekt sneller weg en/of overmatig transpireren wordt sneller gereduceerd.

  • Botox
  • Teosyal
  • Dysport

Gelaatsbehandelingen

Botuline Toxine (Botox & Azzalure)

Botox® is in feite de merknaam van de producent Allergan die Botuline Toxine A stof fabriceert. Dit is een stof die spieren doet verslappen of verlammen. Het gebruik van Botox is tegenwoordig totaal geaccepteerd en wordt inmiddels ook in de medische wereld toegepast om ernstige lichamelijke klachten te bestrijden, zoals migraine en overmatig transpireren. Door de verslapping of verlamming van de onderhuidse spieren kan de huid zich niet meer voegen om en naar de spierbewegingen, waardoor rimpels verdwijnen.

De behandeling

Allereerst wordt uw huid, daar waar geprikt gaat worden, verdoofd met lidocaïne, zodat u nauwelijks last heeft van de minieme prikjes. Na een minuut of 15 wordt de Botox met een heel dun naaldje geïnjecteerd in spieren die dicht onder de oppervlakte van de huid liggen, zodat deze tijdelijk buiten werking worden gezet. Botox geeft noch een direct, noch een permanent resultaat, hetgeen inhoudt dat u regelmatig voor ‘onderhoud’ dient terug te komen. Hoelang de werking duurt, is per persoon verschillend; u kunt rekening houden met een duur van gemiddeld vier tot vijf maanden. Zwangere vrouwen worden door ons niet met Botox behandeld.

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by