Haar.png

Haar

Voordat de transplantatie begint, gaat het ARTAS Systeem uitermate zorgvuldig en precies de

donorgebieden in kaart brengen en afbakenen waardoor er na afloop een natuurlijk esthetisch verantwoord resultaat wordt gecreëerd; geen onregelmatigheden, geen littekens, geen lang herstel.

De Robot bekijkt waar de gezonde haren (haren met haarzakjes – follikels) tussenuit gehaald kunnen worden om die vervolgens op het transplantatiegebied te herplanten. De haartjes met de follikels worden ook wel grafts genoemd.

Tijdens een behandeling door de Robot kunnen duizenden grafts worden geoogst en herplaatst, in tegenstelling tot de manuele methode, waarbij een arts handmatig een strip vel uit het achterhoofd snijdt  (littekens en veel pijn) waaruit door assistenten vervolgens de grafts worden verwijderd, die dan weer door de arts handmatig in het transplantatiegebied worden geplant.

• Operatietijd gehalveerd t.o.v. manuele fue
• Natuurlijk uitziende en permanente resultaten
• Geen lange littekens, geen ‘plugs’
• Bijna pijnloos
• Minimale hersteltijd
• Tot 25% meer grafts t.o.v. manuele fue

Uw eerste consult: de arts gaat samen met u alle mogelijkheden bespreken en laat u een gesimuleerd beeld zien van hoe u er over enkele maanden na de behandeling kunt uitzien.

Daartoe gebruikt de arts de ARTAS Hair Studio App, de hypermoderne applicatie waarmee u zelfs de kleinste details van de ingreep kunt bekijken. Bovendien is het mogelijk dat u uw nieuwe haarlijn zelf kan bepalen samen met de arts voor uw gewenste nieuwe ‘look’.

ISHRS-Member.png

HAAR BEHANDELING

Haartransplantatie

Haaruitval, kalend, kaalheid? Geen probleem!

Geen valse schaamte om het haararme of haarloze hoofd, kom naar Amsterdam Aesthetics en laat u uitgebreid voorlichten door ons medisch team.

Doordat de ARTAS Robot uitermate nauwkeurig en snel werkt, hoeft u niet meer bang te zijn voor vermoeide artsenhanden die soms onregelmatigheden veroorzaken. Bovendien heeft u na de behandeling ook geen lelijk lang litteken op uw achterhoofd. Geen nietjes, geen hechtingen, minder pijn, snellere genezing, en vooral een permanent resultaat door de transplantatie van uw eigen haar.

De enige computergestuurde Haartransplantatie Robot ter wereld

Het ARTAS ROBOT SYSTEEM is het eerste en het enige systeem ter wereld dat door een computer wordt aangestuurd en de haartransplantatie door de Robot laat uitvoeren.

Dit ultra moderne systeem werd ontwikkeld door wereldwijd de meest vooraanstaande haartransplantatie-specialisten en wetenschappers. Een grote stap in de toekomst, daar waar iedereen nog een beetje argwanend staat te kijken naar de futuristische mogelijkheden mbt de cosmetische wereld, heeft Amsterdam Aesthetics de sprong gewaagd en de haartransplantatie ARTAS Robot aangeschaft, zodat ons medische team velen weer een vergroot zelfvertrouwen kan geven.

Silhouette Soft Draadlift
Motiva
Mentor
Polytech
Dysport
Belotero
Princess
Botuline Toxine
Teosyal
Teosyalpen
Radiesse
Teoxane
Azzalure

Copyright © 2018 All rights reserved. Website by